VAVM PROGRAMOS, PRISTATYTOS VILNIAUS RAJONO MOKINIAMS

  • Titulinis
  • VAVM PROGRAMOS, PRISTATYTOS VILNIAUS RAJONO MOKINIAMS

VILNIAUS AUTOMECHANIKOS IR VERSLO MOKYKLOS MOKYMO PROGRAMOS, PRISTATYTOS VILNIAUS RAJONO MOKINIAMS

 

2017 m. kovo 27 – balandžio 5 d.  Vilniaus automechanikos ir verslo mokyklos sektoriniame praktinio mokymo centre (Bukiškėse) lankėsi Maišiagalos kunigo Juzefo Obrembskio ir Lietuvos didžiojo kunigaikščio Algirdo gimnazijų, Avižienių, Nemenčinės Gedimino, Paberžės šv. Stanislavo Kostkos, Marijampolio Meilės Lukšienės, Riešės ir kitų gimnazijų bei Vilniaus „Gijos“ jaunimo mokyklos mokiniai.

Mokiniai susipažino su Europos Sąjungos struktūrinių fondų ir Lietuvos Respublikos biudžeto lėšomis įkurtu moderniu variklinių transporto priemonių techninės priežiūros ir remonto mokymo centru, kuriame galima įgyti, turint 12 ir 10 klasių išsilavinimą: automobilių elektromechaniko, automobilių mechaniko, technikos priežiūros verslo darbuotojo, o turintiems vidurinį išsilavinimą (12 kl.): lengvųjų automobilių kėbulų dažytojo, motorinių transporto priemonių kroviniams vežti vairuotojo specialybes.

Praktinio mokymo vadovas Tadas Klevas supažindino mokinius su technologine įranga, stojimo bei mokymosi sąlygomis. Atsakė į mokinių pateiktus klausimus.

 

Galerija
Skip to content