2017 m. balandžio 22 - 28 d. lankosi mokytojai iš Ispanijos

  • Titulinis
  • 2017 m. balandžio 22 - 28 d. lankosi mokytojai iš Ispanijos

Vilniaus automechanikos ir verslo mokykloje geografinio mobilumo vizito pagal Erasmus + programos mobilumo projektą 2017 m. balandžio 22 – 28 d. lankosi mokytojai Luis Miguel Barreiro, Eliseo León, Juan Enrique Deus iš Ispanijos „Centro Integrado de Formación Profesional Someso – Someso High Vocational School” mokyklos.

.

Svečiai susipažino su Lietuvos švietimo sistema, profesinio mokymo sistema, ugdymo proceso organizavimu Vilniaus automechanikos ir verslo mokykloje, bendravo su bendrųjų dalykų ir profesijos mokytojais, dalyvavo diskusijose su mokyklos vadovybe apie ateities bendradarbiavimo perspektyvas.

.

Svečiai  lankėsi mokyklos sektoriniame praktinio mokymo centre, kur stebėjo užsiėmimus, bendravo su profesijos mokytojais ir mokiniais.

.

Laisvu nuo darbinės veiklos metu, svečiai susipažino su Vilniaus senamiesčiu, lankėsi Trakuose, ragavo nacionalinės virtuvės patiekalų.

.

Vizito dalyviai džiaugėsi galimybe apsilankyti mūsų mokykloje ir tikisi, kad mokyklų bendravimas aktyviai tęsis, nes yra daug klausimų, kurias abi organizacijos gali spręsti bendromis jėgomis.

Galerija
Skip to content