ATVYK Į ATVIRŲ DURŲ DIENAS !

ATVIRŲ DURŲ DIENAS!

 

Visi esame girdėję: dirbk įdomų darbą ir niekada nepavargsi. Kaip tokį rasti?

 

Pradėkime nuo savęs, pagalvodami, ką skaitinėjame portaluose, ką su draugais aptarinėjame, kuo užsiimame neskaičiuodami laiko.

 

Kaip įgyvendinti svajonę? Pabandyti! Nebijoti ieškoti, klausti, žaisti ir eksperimentuoti! Projektuok savo gyvenimą!

 

Vilniaus automechanikos ir verslo mokykloje š. m. balandžio 17 d. jungsime elektronines schemas, atliksime šviesų aukščio reguliavimą, elektroninių valdymo sistemų kompiuterinę diagnostiką ar pasivaikščiosime po mokymo dirbtuves.

 

Nuo 10 val., kas 2 valandas, visus norinčius įgyti automobilių mechaniko, automobilių elektromechaniko, tolimųjų reisų vairuotojo, kėbulų dažytojo ar remontininko specialybę, iš Geležinio Vilko g. 16 vešime į patį didžiausią Lietuvoje transporto srities Sektorinį praktinio mokymo centrą, kuriame susipažinsite su šiuolaikiškiausia įranga, prietaisais, įrankiais, įvairių markių automobiliais ir išgirsite visas automobilių remonto paslaptis iš kompetentingų mokytojų lūpų.

 

Drąsiai svajojančius, kūrybiškus, kruopščius, mėgstančius siūti  mokykla kviečia pasigėrėti siuvėjo ir sukirpėjo konstruktoriaus  specialybių besimokančių mokinių sukurtomis ir pasiūtomis kolekcijomis. Pasinaudok galimybe įsitikinti, ar tikrai norėtum kurti drabužius, kurti apdailos elementus.

 

Vilniaus automechanikos ir verslo mokykla – vieta, kur gali išmokti to, kas įdomu ir pelninga.

 

ATVIRŲ DURŲ DIENAS!

Balandžio 17 d. nuo 9 val. Geležinio Vilko g. 16, Vilnius

Pasiteiravimui: el. paštas vavm@vavm.lt, tel. : 85 261 8524

Galerija
Skip to content