Good Practice on the Move – antrasis partnerių susitikimas Vicenzoje, Italija

  • Titulinis
  • Good Practice on the Move – antrasis partnerių susitikimas Vicenzoje, Italija

Good Practice on the Move – antrasis partnerių susitikimas Vicenzoje, Italija

Projekto Nr.  2018-1-DE02-KA202- 00 50 79

 

Projekto tikslas:  iliustruoti pavyzdžiais, kaip naudoti naujus įgūdžius automobilių sektoriuje profesiniame mokyme ir kokie mokymo metodai yra tinkami profesinio mokymo srityje skaitmeninimo ir technologijų naujovių akivaizdoje.

 

Vasario  18 – 20  d. vyko antrasis projekto partnerių iš septynių šalių susitikimas Vicenzoje, Italija. Susitikime mūsų mokyklą atstovavo mokyklos direktorė Elena Pelakauskienė, anglų k. mokytoja Lilija Pusvaškienė ir profesijos mokytojas Tadas Ragauskas. Projekto koordinatoriai iš BGZ Berliner Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit mbH suplanavo įtemptą susitikimo darbotvarkę. Kiekvienas projekto partneris pristatė  savo pateiktos gerosios praktikos aprašymą pagal projekto koordinatorių parengtą formą. Pirmąją susitikimo dieną kiekvienas partneris pristatė savo pavyzdį geros praktikos katalogui su naudojimo instrukcija. Vyko diskusija apie partnerių indėlius, tolesnius veiksmus. Antrąją vizito dieną vyko pasirinktų pavyzdžių vertinimas, buvo keliami klausimai, ar visi kriterijai yra teisingi, ar turėtume apsvarstyti kitus kriterijus. Taip pat partneriai dalinosi savo matymu, kaip jų siūlomą gerąją patirtį galima būtų pritaikyti kitoje institucijoje. Trečią dieną buvo kalbama aoie pasirengimą tarpinei projekto ataskaitai, aptariami sekantys projekto darbai, pasiskirstoma užduotimis.Projekto partneriai ir vėlei priminė būtinybę tinkamai viešinti projekto veiklas. 

 

Sekantis projekto susitikimas planuojamas balandžio mėn. 8 – 10 d. Susitikimą organizuos projekto partneris Škola za cestovni promet Zagreb institucija Kroatijoje.

Galerija
Skip to content