Good Practice on the Move – trečiasis partnerių susitikimas Zagrebe, Kroatija

  • Titulinis
  • Good Practice on the Move – trečiasis partnerių susitikimas Zagrebe, Kroatija

Good Practice on the Move – trečiasis partnerių susitikimas Zagrebe, Kroatija

 

Projekto Nr.  2018-1-DE02-KA202- 00 50 79


Projekto tikslas
:  iliustruoti pavyzdžiais, kaip naudoti naujus įgūdžius automobilių sektoriuje profesiniame mokyme ir kokie mokymo metodai yra tinkami profesinio mokymo srityje skaitmeninimo ir technologijų naujovių akivaizdoje.

 

Balandžio  7 – 10  d. vyko trečiasis projekto partnerių iš septynių šalių susitikimas Zagrebe, Kroatija. Susitikime mūsų mokyklą atstovavo mokyklos anglų k. mokytoja Lilija Pusvaškienė ir automechanikų skyriaus vedėjas Mantas Smolnikovas ir profesijos mokytojas Remigijus Janecka. Projekto koordinatoriai iš BGZ Berliner Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit mbH suplanavo įtemptą susitikimo darbotvarkę. Pirmąją susitikimo dieną buvo patartas projekto veiklų vykdymo progresas, kiekvienas projekto partneris pristatė  gebėjimų stiprinimo koncepcijas savo  institucijose ir priemones, reikalingas koncepcijų įgyvendinimui (gerosios patirties naudojimo planai, reikalinga papildoma įranga, reikalingos papildomos mokytojų kompetencijos, bendradarbiavimo su verslo įmonėmis ir aukštojo mokslo institucijomis galimybės). Antrąją susitikimo dieną vyko diskusija apie partnerių pristatytus gerosios patirties pavyzdžius, juos analizuojant pagal atrinktus gerosios patirties kriterijus, buvo svarstoma, ko gali prireikti, kad kita institucija galėtų naudoti pateiktus pavyzdžius. Trečiąją vizito dieną buvo kalbama apie pasirengimą tarpinei projekto ataskaitai, aptariamos sekančios projekto veiklos, pasiskirstoma užduotimis. Projekto partneriai ir vėlei priminė būtinybę tinkamai viešinti projekto veiklas. 

 

Sekantis projekto susitikimas planuojamas rugsėjo mėn. 22 – 25 d. Susitikimą organizuos projekto partneris Vilniaus automechanikos ir verslo mokykla.

Galerija
Skip to content