,,AUTOMOBILIŲ KĖBULŲ REMONTININKAS 2020“

  • Titulinis
  • ,,AUTOMOBILIŲ KĖBULŲ REMONTININKAS 2020“

AUTOMOBILIŲ KĖBULŲ REMONTININKO PROFESINIO MEISTRIŠKUMO KONKURSAS

,,AUTOMOBILIŲ KĖBULŲ REMONTININKAS 2020“

Klaipėdos paslaugų ir verslo mokykloje vyko nacionalinis meistriškumo konkursas „Automobilių kėbulų remontininkas 2020“. Konkursą organizavo Klaipėdos paslaugų ir verslo mokykla bendradarbiaudama su UAB „Tobis“, Variklinių transporto priemonių, laivų ir orlaivių profesinio mokymo metodine komisija ir Kvalifikacijų ir profesinio mokymo plėtros centru (toliau – KPMPC).

 

Konkurse varžėsi 8 geriausi Lietuvos profesinių mokyklų auklėtiniai ir pirmą kartą svečiai iš Latvijos profesinio mokymo įstaigos Rigas Valsts Technikums. Kiekvienas dalyvis atliko automobilio kėbulo detalės remonto darbus. Dalyvių meistriškumą vertino UAB „Armi servisas“, UAB „TOBIS“, UAB „Audatex Baltics“ ir UAB „Kansijus“ atstovai.

 

Robert Bartusevič, Vilniaus, automechanikos ir verslo mokyklos mokinys, iškovojo pirmąją prizinę vietą.

 

Visi konkurso dalyviai kartu su savo mokytojais buvo apdovanoti pagrindinio konkurso rėmėjo UAB „TOBIS“ vertingais prizais, KPMPC ir Klaipėdos paslaugų ir verslo mokyklos padėkomis ir diplomais.

 

Penki geriausiai pasirodę konkurso dalyviai kartu su savo profesijos mokytojais gavo kvietimus vykti į mokymus ir parodą. Trys mokiniai su profesijos mokytojais vyks į UAB „Tobis“ organizuojamus mokymus Lenkijoje į NOVOL gamyklą šių metų birželio mėnesį, kur turės galimybę patobulinti savo žinias ir įgūdžius. Du mokiniai su profesijos mokytojais šių metų kovo mėnesį vyks stebėti parodoje „Poznań Motor Show 2020“ vyksiantį Lenkijos mokyklų mokinių kėbulo remonto meistriškumo konkursą.  Kelionę į „Poznań Motor Show 2020“  remia UAB „Audatex Baltics“.

 

Skip to content