AUTOMOBILIŲ KĖBULŲ REMONTININKAS 2018

  • Titulinis
  • AUTOMOBILIŲ KĖBULŲ REMONTININKAS 2018

AUTOMOBILIŲ KĖBULŲ REMONTININKO PROFESINIO MEISTRIŠKUMO KONKURSAS

,,AUTOMOBILIŲ KĖBULŲ REMONTININKAS 2018“

 

2018 m. kovo 2 dieną, Klaipėdos paslaugų ir verslo mokyklos sektoriniame praktinio mokymo centre, vyko pastarosios mokymo įstaigos, UAB „TOBIS“ ir Variklinių transporto priemonių, laivų ir orlaivių profesinio mokymo metodinės komisijos organizuoto nacionalinio automobilių kėbulų remontininko  profesinio meistriškumo konkursas „Automobilių kėbulų remontininkas 2018“.

 

Konkurse varžėsi 7 geriausi  profesinių mokyklų auklėtiniai. Vilniaus automechanikos ir verslo mokyklos mokinys  Gervaldas Liumparas iškovojo penktąją vietą. Taip pat mūsų mokyklos mokinys buvo apdovanotas diplomu už geriausiai atliktą kėbulo remontininko suvirinimo praktinę užduotį.

 

Konkurso dalyviai apdovanoti pagrindinio konkurso rėmėjo UAB „TOBIS“ ir Klaipėdos paslaugų ir verslo mokyklos dovanomis.

 

Visi konkurso dalyviai kartu su savo mokytojais apdovanoti pagrindinio konkurso rėmėjo UAB „TOBIS“ vertingais prizais, Kvalifikacijų ir profesinio mokymo plėtros centro diplomais – padėkomis ir dovanomis, LR Švietimo ir Mokslo ministrės Jurgitos Petrauskienės diplomais ir dovanomis. Visus dalyvius sveikino, teikė padėkas, diplomus, dovanas ŠMM Mokymosi visą gyvenimą departamento direktorius dr. Saulius Zybartas, mokyklos direktorius Valentinas Radavičius, pagrindinio konkurso rėmėjo UAB „TOBIS“ atstovas Džiugas Kopūstas.

 

Skip to content