PROFI VNFIL – antrasis partnerių susitikimas Perugia

  • Titulinis
  • PROFI VNFIL – antrasis partnerių susitikimas Perugia

PROFI VNFIL – antrasis partnerių susitikimas Perugia

Projekto Nr.  2018-1-LT01-KA202-047020

 

Projekto tikslas:  užtikrinti  šiuolaikišką, aukštos kokybės neformaliu ir savišvietos būdu įgytų kompetencijų vertinimo ir pripažinimo sistemos funkcionavimą ir joje dirbančių specialistų profesinių kompetencijų stiprinimą.

 

Birželio 24 – 25  d. vyko antrasis projekto partnerių iš keturių šalių susitikimas Perugia (Italija). Susitikime mūsų mokyklą atstovavo mokyklos direktorė Elena Pelakauskienė ir anglų k. mokytoja Lilija Pusvaškienė. Projekto partneriai iš FORMA.AZIONE SRL suplanavo įtemptą susitikimo darbotvarkę.

 

Pirmąją susitikimo dieną partneriai pasidalino surinkta informacija paie esamą novatorišką ir efektyvią PROFI NVFIL praktiką ir priemones savo ir kitoje jų pasirinktoje šalyje. Nutarta, kad partneriai ir toliau ieškos gerosios patirties pavyzdžių priemonių rinkiniui.

 

Kita tema, apie kurią kalbėta pirmą dieną, buvo apklausa internete dėl priemonių, naudojamų neformaliai ir savišvietos būdu įgytų kompetencijų vertinimui. Susitikimo dalyviai sutarė dėl galutinių internetinės anketos klausimų. Anketa turi būti išplatinta visose projekto partnerių šalyse, anketa bus platinama viso projekto laikotarpiu. Nuoroda į internetinę apklausą: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScAj4lHWaLx-vFnGyOV_B_xxwuTwkjGL5sTGTGwBOGbtFT5Sw/viewform

 

Partneriai aptarė, kurios kompetencijos bus vertinamos rengiant kitą projekto rezultatą – el.aplanką neformaliai ir savišvietos būdu įgytų kompetencijų vertinimui.

 

Išvados šia tema:

PROFI el. aplankas turėtų būti labai paprastas ir lengvai naudojamas. Vartotojai turėtų turėti galimybę naudotis el. portfolio patys, atlikdami kuo daugiau užduočių, o konsultantai jiems padės tik vertindami procedūrą. El. aplanko bandymas bus pradėtas 2020 m.

 

Antrąją susitikimo dieną partneriai sutarė patikrinti, ar jų šalyse nėra jau parengtų PROFI VNFIL specialistų mokymo programų.

 

Daug dėmesio buvo skirta projekto svetainei. Sutarta, kad svetainė bus išversta į visų partnerių kalbas, informacija joje  bus keičiama visą projekto laikotarpį. Informacija apie projekto veiklas turi nuolat būti keliama į projekto svetainę ir facebook paskyrą.

 

Partneriai diskutavo apie projekto stipriąsias ir silpnąsias puses, galimybes ir grėsmes. Išvados apibendrintos atliekant  SWOT analizę.

 

 

3-asis projekto susitikimas įvyks Patroje (Graikija), 2020 m. Sausio arba vasario mėn. Spalio mėn., projekto partneriai turės „skype“ susitikimą ir nustatys 3-iojo projekto susitikimo datas.

 

Jungtiniai personalo mokymai vyks Perudžoje (Italija) 2020 m. gegužės mėn. Galimos datos: 2020 05 18 – 22.

 

Projekto trukmė: 2018.11.01 – 2021.04.30

 

Projekto tinklapis: https://profi-vnfil.eu/profi-vnfil-project/

 

Projekto paskyra facebook: https://www.facebook.com/pages/category/Education-Website/Profi-VNFIL-Project-323665998351437/

Galerija
Skip to content