„GERIAUSIAS JAUNASIS AUTOMECHANIKAS 2020“

  • Titulinis
  • „GERIAUSIAS JAUNASIS AUTOMECHANIKAS 2020“

Nacionalinis profesinio meistriškumo konkursas

„GERIAUSIAS JAUNASIS AUTOMECHANIKAS 2020“

 

2020 m. sausio 21/22 d. įvyko Lietuvos profesinio mokymo įstaigų mokinių, kurie mokosi pagal automobilių mechaniko ir automobillių elektromechaniko/automobilių elektros įrengimų remontininko  profesinio mokymo programas, nacionalinio profesinio meistriškumo konkurso „Geriausias jaunasis automechanikas 2020“ antrasis etapas.

 

Konkursas buvo vykdomas Lietuvos regionų profesinio mokymo įstaigose. Vilniaus automechanikos ir verslo mokykloje dalyvavo Utenos regionino profesinio mokymo centro, Ukmergės technologijų ir verslo mokyklos ir Vilniaus automechanikos ir verslo mokyklos pirmojo konkurso etapo nugalėtojai. Konkurso, organizuojamo UAB „Inter Cars Lietuva“ ir Variklinių transporto priemonių, laivų ir orlaivių profesinio mokymo metodinės komisijos, antrajame etape dalyvavo geriausius rezultatus parodę mokiniai iš  Lietuvos profesinio mokymo įstaigų.

 

Labai džiaugiamės ir sveikiname mūsų mokyklos mokiniais Mariumi Vinciūnu, Joriu Varneckiu ir Pauliumi Juchnevičiu, kurie ypač puikiai atliko užduotis.

 

Į finalinį trečiąjį konkurso etapą pateko aukščiausius rezultatus parodęs Joris Varneckis.

Galerija
Skip to content