„GERIAUSIAS JAUNASIS AUTOMECHANIKAS 2019“

  • Titulinis
  • „GERIAUSIAS JAUNASIS AUTOMECHANIKAS 2019“

Nacionalinis profesinio meistriškumo konkursas

 „GERIAUSIAS JAUNASIS AUTOMECHANIKAS 2019“

2019 m. sausio 21/22 d. įvyko Lietuvos profesinio mokymo įstaigų mokinių, kurie mokosi pagal automobilių mechaniko ir automobillių elektromechaniko/automobilių elektros įrengimų remontininko  profesinio mokymo programas, nacionalinio profesinio meistriškumo konkurso „Geriausias jaunasis automechanikas 2019“ antrasis etapas.

 

Konkursas buvo vykdomas Lietuvos regionų mokymo įstaigose. Vilniaus automechanikos ir verslo mokykloje dalyvavo Vilniaus technologijų, verslo ir žemės ūkio mokyklos, Utenos regionino profesinio mokymo centro, Ukmergės technologijų ir verslo mokyklos ir Vilniaus automechanikos ir verslo mokyklojos pirmojo konkurso etapo nugalėtojai. Konkurso, organizuojamo UAB „Inter Cars Lietuva“ ir Variklinių transporto priemonių, laivų ir orlaivių profesinio mokymo metodinės komisijos, antrajame etape dalyvavo 60 mokinių iš geriausiai pasirodžiusių Lietuvos profesinio mokymo įstaigų.

 

Labai džiaugiamės mūsų mokyklos mokiniais Luku Makseliu, Georgij Ševcov ir Vladislav Sverčkov, kurie ypač puikiai atliko užduotis. Į finalinį trečiąjį konkurso etapą pateko geriausius rezultatus parodęs Lukas Makselis.

Galerija
Skip to content