PROFI VNFIL – pirmasis partnerių susitikimas Vilniuje

  • Titulinis
  • PROFI VNFIL – pirmasis partnerių susitikimas Vilniuje

PROFI VNFIL – pirmasis partnerių susitikimas Vilniuje

Projekto Nr.  2018-1-LT01-KA202-047020

 

Projekto tikslas:  užtikrinti  šiuolaikišką, aukštos kokybės neformaliu ir savišvietos būdu įgytų kompetencijų vertinimo ir pripažinimo sistemos funkcionavimą ir joje dirbančių specialistų profesinių kompetencijų stiprinimą.

 

Gruodžio 13 – 14 d. vyko pirmasis projekto partnerių iš keturių šalių susitikimas Vilniuje. Susitikime mūsų mokyklą atstovavo mokyklos direktorė Elena Pelakauskienė ir anglų k. mokytoja Lilija Pusvaškienė. Projekto koordinatoriai iš Lietuvos švietimo profesinė sąjunga suplanavo įtemptą susitikimo darbotvarkę. Pirmąją susitikimo dieną po partnerių prisistatymų buvo patarta bendra projekto vizija, tikslai, rezultatai poveikis ir tikslinės grupės.  Koordinatoriai priminė planuojamas projekto veiklas, biudžeto paskirstymą, partneriams buvo paskirstytos užduotys ir atsakomybės už projekto intelektinius rezultatus, pristatytas veiklų tvarkaraštis.

 

Antrąją vizito dieną vizito dalyviai aktyviai dalyvavo diskusijoje apie projekto intelektinius produktus.

 

Projekto partneriai pasidalino gerąja patirtimi, kokios iniciatyvos ir metodikos, susijusios su neformaliu ir savišvietos būdu įgytų kompetencijų vertinimo ir pripažinimo sistemos funkcionavimu jau egzistuoja įvairiose Europos šalyse.

 

Sekančiam projektiniam susitikimui kiekvienas projekto partneris parengs skirtingose Europos šalyse galiojančias praktikas, susijusias su neformaliu ir savišvietos būdu įgytų kompetencijų vertinimo ir pripažinimo sistemos funkcionavimu. …

 

Sekantis projekto susitikimas planuojamas 2019 m. birželio mėn. 24 – 26 d. Susitikimą organizuos projekto partneris FORMA.AZIONE SRL.institucija Italijoje.

Galerija
Skip to content