Gražia mokyklos tradicija betampanti Pavasario sporto šventė

  • Titulinis
  • Gražia mokyklos tradicija betampanti Pavasario sporto šventė

Š. m. gegužės 11 d. skambant širdis virpinančiai M. Mikutavičiaus „Trijų milijonų“ melodijai prasidėjo gražia mokyklos tradicija betampanti Pavasario sporto šventė, kviečianti įvairiose sportinėse rungtyse išbandyti savo jėgas gimnazijos skyriaus I-ojo kurso moksleivių grupes. Sportas neabejotinai vienija atskirus žemynus, tautas, skirtingas kartas,  skatina bendrystę ir teikia begalę gerų emocijų, tad sportiškai nusiteikę pirmakursiai buvo pakviesti įrodyti savo vieningumą ir ryžtą, karšta širdimi ir šaltu protu siekti savo šios dienos bendro tikslo – pergalių rungtyse, paraginti gerbti savo varžovus ir oriai priimti neišvengiamus pralaimėjimus. Sportinę dvasią kurstė šventės garbės svečio Virgilijaus Aleknos dalyvavimas renginio atidaryme, įkvepianti kalba bei olimpinio čempiono įteikti padėkos raštai, skirti VAVM moksleiviams, 2015/2016 m.m. aktyviai dalyvavusiems sportinėje veikloje bei garsinusiems mokyklos vardą pasiektais aukštais rezultatais sporto varžybose.

Kad renginys džiugintų akį ir širdį, vieningai iš peties padirbėjo gausi kūrybingų pedagogų komanda (kūno kultūros mokytojai, grupių auklėtojai, socialiniai pedagogai). Moksleiviai savo jėgas bandė įvairiose sporto šakose: organizuotos smiginio, baudų metimo, giros stūmimo, šuolio į tolį iš vietos rungtys, daug džiugių jaudulio akimirkų suteikė ir sirgalių emocijas audrino virvės traukimo bei mokinių ir mokytojų komandų tinklinio varžybos.

Galiausiai beliko išsiaiškinti ir apdovanoti tuos, kuriuos tądien išsirinko fortūna! Geriausiai pasirodė ir pakvietimais į boulingo klubą buvo apdovanotos šios sporto varžybų komandos: I-oji vieta atiteko AV15/1, II-oji – EV15, III-oji – AEV15/2 grupių komandoms.

Nuoširdžiai sveikiname Pavasario sporto šventės nugalėtojus bei dalyvius linkėdami visiems ryžtingai ir ištvermingai skintis kelią į kasdienes pergales!
Skip to content